• Air Cargo RFS
  • Securizare garantata
  • Calificari
  • Transport international

TOTALCAR Pályanap Beszámoló

Tökölön gyorsulási verseny és driftaréna, Győrszemerén kamionos találkozó volt, így a nagyérdemű nem jött ki a várt tízezres nagyságrendben, de mi annál jobban éreztük magunkat. Az enni – innivalót, akárcsak a tavalyi évzáró bulin, Katlan Tóniék hozták. A szimulátor folyamatosan üzemelt, az A kategóriás Alfa Romeo versenyautó pedig folyamatosan rótta a köröket a kollégákkal, sajnos csak délután háromig, amikor is olajszivárgás miatt végleg a boxba nem kényszerült. A vezetéstechnikai tréning már nem okozott meglepetést a tavalyi tököli egész napos után, de mindig jó frissíteni és elmélyíteni a már megszerzett tudást. Megvolt a nyári munkaruha divatkollekció bemutatója és a sofőrök számára Mitry Moryba és Weilbachba vásárolt Mongoose bringákat is kipróbáltuk.

A garázsmesteri iroda - sofőr pihenő félpót klimatizált tárgyalójában féltucatnyi sofőrjelölt töltötte ki a megelégedettségi kérdőívet és a szakmai képességi teszteket, így a kellemeset sikerült összekötni a hasznossal is.

Bepillantást nyerhettünk a TOTALCAR-os csávók munkájába, Vályi Istvánnal szót is válthattunk. Keressük a közreműködés lehetőségét velük, mert azt tapasztaljuk, hogy kollégáink döntő többsége szereti azt, amit csinálnak. Bíztattuk, hogy vegyék fontolóra egy TOTALTRUCK portál készítését. A szakmának szüksége volna egy ilyen laza de vérprofi közösségi felületre. Azt beszéltük, hogy készítünk egy felmérést az általunk már bejáratott webes úton, hogy milyen témák érdekelnék az országutak királyait.

Jó buli volt. A nyáron biztosan lesz még, hogy azok a kollégák is bekapcsolódhassanak, akik most éppen kint falták a kilométerreket valahol Frankfurt, Párizs vagy éppen Amsterdam irányába. A helyszín az örkényi Euroring lesz, ahol nemcsak taxizni lehet majd az Alfával, hanem vezetni is azt.

A pályanapról bővebben a TOTALCAR oldalán:

https://www.facebook.com/totalcar.hu

  

Látogatók

Avem 323 vizitatori și nici un membru online