• Air Cargo RFS
  • Garantált Biztonság
  • Precíz, minőségi szolgáltatás.
  • Nemzetközi Fuvarozás

Erősségeink

Valljuk, hogy a legnagyobb erősségünk (és egyben a sikerünk titka) a kiemelt emberközpontúság, az elkötelezett sofőrök. Ennek köszönhetően a közúti fuvarozást illetően folyamatos célunk az élen járás. Ezen belül is elsősorban egy szakterületre, a légi áruk közúti fuvarozására koncentrálunk, ebben akarunk a legjobbak lenni. Ebben a műfajban a pontosság és a különböző nagy értékű árukkal kapcsolatos teendők teljes körű biztosítása, a különleges feltételek garantálása a kulcs. Ilyen többek között a meghatalmazott ügynöki státusz is, ehhez kötődik az exkluzív minőség és a speciális biztosítási háttér, amelyeket a Prévost Kft. alapítása óta sikeresen nyújt az ügyfeleinek.

A komplex, professzionális szolgáltatási csomagunknak köszönhető mottónk is: a Prévost a légi áruk földi fuvarozója. A következők előnyeit minden utunk során élvezhetik a megbízóink:


Nyomkövetés

A Prévost minden járműve műholdas követőrendszerrel és a hozzá kapcsolódó fedélzeti informatikával rendelkezik, amely gyors és megbízható módot jelent a gépkocsivezetők tevékenységének valós időben történő követésére. A diszpécserek bármely pillanatban térképen ellenőrizhetik a jármű helyzetét és útvonalát, a megbízók pedig akár az interneten keresztül is követhetik árujukat.


Geo-fencing

A műholdas nyomkövető rendszer mellett a légiáru-fuvarozásban használt járműparkunk a geo-fencing szolgáltatáshoz szükséges eszközökkel is felszerelt. E rendszer lényege, hogy a járművek előre definiált ellenőrzési pontokon való áthaladásáról automatikusan küldött üzenet tájékoztatja az irányítókat, illetve igény esetén közvetlenül a megbízót is. Ily módon az útvonal minden fontos pontjának érintéséről azonnali információt kapunk, ami további garanciát nyújt a feladatok a tervezettnek minél pontosabban megfelelő teljesítésére, illetve bármilyen eltérés esetén lehetővé teszi a késedelem nélküli beavatkozást a szállítmányok biztonságos és időben való célba érésének érdekében.


CMR biztosítás

A közúti fuvarozásban szinte egyedülálló módon, CMR biztosításunk fedezete jóval magasabb, mint a szakmában általánosan jellemző 50.000 SDR. A nagy légitársaságok követelményeinek megfelelően, biztosításunk egészen 600.000 EUR értékig nyújt fedezetet, így ügyfeleink a különösen nagy értékű szállítmányok esetén is nyugodtan bízhatják ránk árujukat.


 

Látogatók

Oldalainkat 182 vendég és 0 tag böngészi